Bostadsjakt?


Sponsrat annonsinlägg

Är du på jakt efter en ny bostad? Som vi alla vet är det tufft på bostadsmarknaden just nu. Villapriserna stiger och lägenhetspriserna sjunker (överlag). Men kraven för att köpa bostadsrätt är superhårda och alldeles för många människor står med schyssta inkomster men kan inte ta lån pga de höga amorteringskraven.

Detta gör att jättemånga är i behov av hyresrätter. Utvecklingen av hyresrätter har stannat upp på alldeles för många ställen i Sverige och de som byggs nu har ofta absurda hyror. Trots de skyhöga hyrorna blir bostäderna snabbt uthyrda och med många som står i kö. För bostadsbristen är ett faktum.

Hos hyresmäklaren.se kan du hitta massvis av hyresrätter på flera olika ställen i landet. Många lägenheter är med förstahandskontrakt och flera andra är med andrahandskontrakt. Det framkommer självklart tydligt i annonserna vad som erbjuds. Tänk på att alltid teckna ordentliga avtal vid andrahandsuthyrning.

Du anmäler dig enkelt via facebook eller mail på deras hemsida. Du får då kontinuerliga utskick varje gång en lägenhet i ditt område kommer upp till uthyrning. Det är viktigt att vara snabb, i genomsnitt tar det fem dagar för en bostad att bli uthyrd hos hyresmäklaren.se

I Göteborg finns det till exempel i dagsläget 1048 lediga lägenheter ute till uthyrning. 299 av dem har kommit in under veckan och det är 251 olika hyresvärdar som hyr ut dessa lägenheter.

De flesta städer och orter finns representerade hos hyresmäklaren.se och om du inte hittar det du söker på den första landningssidan så kan du enkelt söka efter den ort eller stad du söker och på så vis få upp eventuella objekt.

Du kan gå in på sidan och läsa recensioner om hemsidan och du kan även enkelt lägga in en egen bevakning så du inte riskerar att missa några intressanta bostäder i framtiden.

Lycka till med din jakt på en ny bostad!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *