Viktigt möte med Spökpodden

Idag satt jag och Oscar i ett viktigt möte med Spökpodden. Något som kommer förändra våra förutsättningar framåt. En del saker måste försvinna och andra saker kommer att flytta in istället. Ett beslut från våran sida där vi måste lämna gamla saker bakom oss, beslut som varit tuffa att ta. Men för att skapa plats för nytt liv så behöver förändringar ske och vissa saker måste få dö. Precis som det fungerar i allt levande. Liv är designade för att avslutas, det är så det fungerar och det är så vi är skapad och allt som lever på våran jord.

Vad möte handlade om får ni veta nästa vecka – så håll utkik här och på Spökpoddens kanaler för att ta del om nyheterna som kommer att släppas då. 

Missa inte heller att kolla in SKARPT Podcast imorgon med gästen Snowy Shaw. Ett intressant samtal om självutvecklande kreativitet.

SKARPTs YouTube kanal

Stötta SKARPT och mig på Patreon

SKARPTs hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *