Martin lämnar Spökpodden bakom sig


Den 14 augusti 2019 släppte vi första avsnittet av Spökpodden. Det har hänt mycket sen den dagen. Spökpodden växte snabbt och på bara några veckor var den Sveriges största alternativa podcast. 

Sedan dess har jag och Oscar spelat in och släppt ett poddavsnitt varje vecka. Vi har träffat många intressanta personer under resans gång och riktiga vänskapsband har vuxit fram med hjälp av Spökpodden, inte bara mellan mig och Oscar utan även mellan andra individer som vi haft som gäster i olika avsnitt.

Förra veckan kallade jag till möte med alla involverade i Spökpodden. Ett möte som kommer att ge min fortsatta utveckling framåt en annan riktning men även en stor förändring för Spökpodden. 

Jag har under en längre tid känt att Spökpodden hållit mig tillbaka i mitt växande både på ett personligt plan men även professionellt. Jag vill fortsätta utvecklas på min spirituella resa och gå djupare in i att arbeta med energier och allt som hör därtill. Spökpodden går en annan väg och därför har jag beslutat att jag kommer att kliva av Spökpodden för att satsa på nya projekt som rimmar bättre med vem jag är och vad jag vill göra framåt. 

I september startade jag SKARPT – podcast, YouTube, blogg och föreläsningar. En plattform där samhällskritik tas upp på en systemfelsnivå och tankeställare ges till er som lyssnar på podden och tittar på YouTube-klippen. 

På måndag kommer ännu en ny podcast som jag är med i och producerar att ha premiär – nämligen Magic Monday. Den här podden går in på ett annat djup och rör vid den spirituella världen på ett lättförståeligt sätt samtidigt som den ger lyssnaren gripande livshistorier och unika berättelser samt insikter och tankeställare.

Magic Monday har premiär  den 30 november kl 06:00 och ett nytt avsnitt släpps varje måndag med en ny gäst.

Dessa nya plattformarna och poddarna rimmar bättre ihop med vem jag är och vad jag vill dela med mig av till er. Ge er tankeställare och förstå hur saker och ting är uppbyggda i den här världen och att svaren och sanningen finns inom oss. SKARPT står för den maskulina energin, och Magic Monday står för den feminina energin, likt Yin & Yang och balansen mellan hårt och mjukt. Och för att vi som individer ska kunna utvecklas på bästa sätt behöver vi ta till oss båda sidorna och göra dem till våra egna.

Så härmed kliver jag av Spökpodden för att vidga mina vyer och ge plats åt nya horisonter och ni – ni hänger med! 

Följ SKARPT Och Magic Monday på länkarna nedan

SKARPTs hemsida

SKARPTs YouTube 

SKARPT Podcast

Magic Monday Instagram


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *