SKARPT Podcast Produktion

Ljud blir allt viktigare och är det nya sättet att synas och höras på för verksamheter och företag. Det slöa scrollande på sociala medier bidrar inte längre till ökad gynnsamhet och informationen tas inte upp av omgivningen på samma sätt som den en gång gjorde. Marknadsföring och reklam via sociala medier är sedan länge passé och fler och fler vänder sig nu istället till plattformar och kanaler som erbjuder ljud – speciellt i tider som dessa då vi använder digitala plattformar mer än någonsin.

Marknadsföring med ljud är alltid kopplat direkt till verksamhetens plattform till skillnad mot exempelvis sociala medier, då både Dina bilder och Din information ägs av plattformen Du interagerar på. Ljud distribueras på ett antal olika plattformar men ägs aldrig av dem, så på detta sätt når Du ut till fler potentiella kunder och får en större publik samtidigt som Du äger det Du marknadsför.

Martin Nilsson har flera års erfarenhet inom podcastproduktion med hela fyra poddar i bagaget varav tre ligger högt i rang på topplistor inom olika genres. Med en bakgrund inom inköp, marknadsföring och affärsutveckling besitter Martin stor kunskap inom ämnet och äger portabel podcastutrustning samt tillhörande program i ljudmixning. Vidare har Martin även ett brett kontaktnät när det kommer till diverse olika plattformar och kanaler och är van att ha många bollar i luften. Tillsammans med sin partner och kollega Sandra Novak, som har flera års erfarenhet inom social media content, marknadsföring och säljoptimering, skapar de inte bara poddar för sina egna varumärken utan erbjuder även kvalitetsproduktion med podcast som verktyg ut till verksamheter, företag och privatpersoner.

En podcast kan användas på många sätt och det finns flera olika typer utav kategorier att välja mellan. Vill man ha en personlig podd där man delar med sig utav sina tankar och funderingar? En podd som speglar det företag man driver? Eller en kanal ut med veckovis information gällande sitt varumärke, nyheter och erbjudanden? Möjligheterna är många och Skarpt Podcast Production hjälper Dig att skapa det bästa för just

Din verksamhet!

 

Skarpt Podcast Production ger Dig
• Veckovis uppföljning
• Upplägg/innehåll
• Content för sociala medier/hemsida (stillbilder; rörlig bild; ljud; native-text; mm)
• Inspelning
• Produktion
• Ljudredigering
• Klippning
• Distribution via aktuella kanaler (Spotify; Apple Podcast; A-cast; Podbean; Castbox; mfl)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *