Andliga experter hjälper oss inte

I ett område där det ska vara mycket ljus och kärlek. Där mörker och hat är vad man ska arbeta emot och sprida det vackra vi människor kan skapa mellan varandra. 

Här i detta område, i det andliga och det spirituella, ett område och livsstil dit människor söker sig för att få svar på sina frågor och funderingar. En del vilsna som hela sitt liv känt ett utanförskap. Andra som aldrig riktigt passat in utan från tidig ålder insett att det finns en värld bortom denna fysiska. Det gemensamma är att det ligger olika typer av prövningar hos människorna som söker sig till det andliga och spirituella.

Det man dock möts av när man kliver in i denna värld är inte alltid något som är vackert, ibland är det inte bara ljus och kärlek man lär känna. Man kan tro att världen bortom våran ska vara mörk och läskig. Vi matas med att spöken och andevärlden är något otäckt. Även historier om märkliga och konstiga upplevelser möter man snabbt om man rör sig mot den spirituella vägen. Men faktum är att det är inte andevärlden som är fylld med mörker. Det är inte de spirituella upplevelserna som är skrämmande. catering uppsala

Vad som fyller dessa alternativa livsstilar med ondska och egoism är människorna som lever i det. Inte heller är det de som är nya i dessa världar, utan det är människorna som har utövat sin kunskap inom ämnet en längre tid, de som är utvecklade och kommit en bit på vägen. Men så som många gånger i mänsklighetens historia är det också dessa personer, de med ett övertag och mer kunskap inom något som börjat missbruka sin ställning för att få mer makt och stärka sitt eget ego. 

Jag har under en längre tid träffat, pratat och korsat vägen med många som säger sig vara andliga eller spirituella. Från en början när alla dessa människor började komma in i mitt liv så trodde jag att det var personer som arbetade för att höja vår frekvens bland människor här på jorden. Men ju längre tiden gick insåg att nästan alla i detta område var personer som sökt sig till en livsstil för dom inte passade in någon annanstans. 

Vad som händer med människor som kommer från ställen där man inte har passat in och helt plötsligt börjar passa in, få uppmärksamhet och hyllningar för man har kunskaper som är över andra människor. Då växer ett ego fram och man är snabb på att fortsätta fylla sitt eget ego istället för faktiskt tänka efter vad som händer med en själv. 

För att höja vår egen frekvens måste vi förstå att vi inte kan ha något ego. Vi är alla samma, vi hör ihop, där du är jag och jag är du. När vi börjar förstå detta så kan vi också öka vårat medvetande på ett kollektivt plan. 

Frågan är bara hur vi ska nå dit, när alla som har kunskap och kommit en bit på vägen bromsar upp och stängt dörren för arbetet med att sprida till andra att det är just egot vi måste få bort ifrån våra beteenden.

Jag upplever att personer som precis har öppnat upp sig för denna alternativa livsstil har högre frekvenser än personerna som har varit inne i detta under en längre tid. Detta händer för att personerna som uttalar sig som experter inom området tar bort och sänker personerna som precis börjat höja sin frekvens. 

De som ska veta. De som ska lära andra. De som ska utveckla andra. De har fyllts med ett eget ego och själva backat flera steg från var de befann sig innan de började. Frekvensen har sänkts. Men för att bibehålla sitt övertag gentemot andra så vet de att om de sänker andras frekvenser också så kan dessa experter fortfarande ligga på en så kallad högre nivå, och hierakin består. 

Lösning på allt är, att söka svaren inom oss själva – var och en. Alla har allt inom sig, alla kan ta sig dit själva utan att gå till experter. Det är också på detta sätt vi kommer höja våra frekvenser på ett kollektivt plan.

För sanningen finns inom dig och sanningen är det som gör dig fri.

Följ mig på:

Youtube

SKARPTs hemsida

SKARPT Podcast

Stötta SKARPT på Patreon

 

Ett svar på ”Andliga experter hjälper oss inte”

  1. Riktigt intressant inlägg.. Många ggr när man precis har passera de med Aha upplevelsen som man själv upplevde, så måste man själv tänka på omgivningen. HUR man ska göra för att inte sänka en annan utsatt person. Jag har vart noga med att de är råd ja ger men de ska inte följas till punkt å pricka! Utan man ska ta de med en klackspark samtidigt. Att göra den där lilla förändringen i sitt liv som kan skapa de man vill ha utav sig själv. Från de dåliga till de bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *