SKARPT Podcast Production – Nya dagbladet newscast

SKARPT Podcast Production producerar Nya Dagbladets Newscast. Gå in och lyssna på dagliga nyhetsuppdateringar på denna länk

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning vilket behövs i dessa tider då massmedia oftast styrs av ekonomi och andra intressen och inte rapportering som överens stämmer med verkligheten.

Vill du själva starta en podcast eller jobbar på ett företag som behöver komma ut i podcast format. Vi på SKARPT Podcast Production hjälper er med detta. Vi tillhandahåller även strategier i marknadsföring, spelar in ljudböcker & andra ljudfiler , hur man växer på sociala medier och gör hemsidor med mera. Kontakt oss på [email protected] eller gå in på våran hemsida för att läsa mera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *