Ny plats att jobba på

Sponsrat inlägg i samarbete med Kontorshotell Stockholm

Nu längtar vi alla efter att få träffa våra nära och kära. Vi har dessutom suttit hemma och jobbat och visst har det fungerat. Men den sociala biten har försvunnit.

Många har också startat eget företag då det är många som har blivit permitterade från sina arbeten. Det har gjort att vi sitter själva och försöker att planera och lösa allt.

Ditt företag kanske behöver lite mer plats och du vill ha en lokal. Men att hyra en lokal när man har ett mindre företag kanske inte är att föredra då det är många kostnader.

Ny plats att jobba på

Bor du i Stockholm finns Kontorshotell Stockholm. Där kan du hyra in dig på ett rum eller fler och får också träffa andra på kontoret som ni kan utbyta erfarenheter av varann.

ny plats

Kontoret finns på Hagalunds industriområde så det är riktigt centralt och det tar bara några minuter in till innerstan. Åker du bil ligger E4:an precis i närheten och åker du kommunalt finns både SL buss som stannar i närheten eller elbussen som också är gratis. Elbussarna går från Odenplan och Sankt Eriksplan.

Behöver du en parkeringsplats finns det att hyra på gatan eller i garage. Den kostnaden ingår inte i hyran av rummet, men kan finnas i ett paketpris.

Att hyra ett rum på kontorshotellet innebär inte bara en ny plats att jobba på utan också att du kan få en mer bra erfarenhet.

Det finns olika storlekar på rummet beroende på vad du är i behov av i olika prisklasser och paketpris. När du hyr ett rum har du också tillgång till kök och dess utrymmen, bokningsbara konferensrum och det finns kaffe och frukt att tillgå varje dag. Behöver du skriva ut dokument eller kopiera finns det en skrivare där du betalar för dina utskrifter.

Om du är nyfiken på hur kontoret eller hur rummen ser ut skriver du i ett formulär på Kontorshotell Stockholms sida så får du komma på besök. Du kan också ringa så får du snabbt ett besöksdatum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *