Döden

Döden. Ett ord som ger människor mycket känslor. Alltid har vi människor haft en ganska knepig relation till just det ordet och fenomen. Vi ser ofta detta som något jobbigt och negativt. Till och med människor som jobbar inom det andliga och mediala ser döden som något negativt och dåligt. 

Jag tycker det är dags för oss att ta bort den här rädslan och öppna armarna för döden. Vi ska inte längre se det som något negativ och dåligt. Döden ska vi välkomna för det innebär att det blir något nytt och fräscht. Förändring kommer, och det är just i förändring som vi har möjlighet till förbättring. 

Om vi kollar på blommor så växer de till liv nu under våren, slår ut och blir det vackraste fina som finns. Står ståtlig och frisk under hela sommaren. Hösten kommer och blomman börjar hänga och bli lite vissen för att till slut ramla ner och dö. Till våren så startar processen om. 

Så är det med våra liv också. VI föds och blir våra bästa och vackraste jag. När hösten och vintern kommer för oss, eller ålderdom som vi kallar det i mänskligt liv så är vi fyllda med massa fina erfarenheter och kunskaper som vi ger vidare till yngre generationer. Till sist så avslutas våra mänsklig liv och vi fortsätter vidare. Vårat jobb är gjort och vi fortsätter resan i universum. Antigen så går vi tillbaka till jorden igen för att sprida vår kunskap ännu en gång här eller så gör vi något annat. Vad som är klart är att döden ger oss möjlighet till att förbättra oss och omvärlden. 

Ni som tror att det finns spöken och att dessa stannar kvar och är fast i något limbo så är detta inte riktigt min syn på vad spöken är för något. Spöken för mig är energier som finns kvar hos varje människa eller på ställen och platser. Men det är ingen energi som mår dåligt utan dessa bara existerar där av att olika levande saker har gjort energi avtryck på stället. Detta kan även hända människor och vi behöver se till att vi renar oss från dessa. 

Döden däremot. Det är något vackert och fräsch i det. Så från och med nu så ska vi aldrig mer känna rädsla eller skräck inför döden. Bara glädje och lycka för att få chansen till att kunna förbättra världen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *