Yoga – en ny värld för mig


Yoga, ett begrepp som inte är nytt för mig. Detta ord har funnits runt omkring mig i massa år. Jag kan inte ens komma på var och när jag stötte på ordet yoga och denna aktivitet första gången, det har alltid varit så naturligt för mig att detta är något människor håller på med.

Men det är inte på senare tid som jag faktiskt börjar förstå att yoga är så mycket mer än bara en aktivitet för att hålla ordning sin kropp. Det handlar om mer än bara få en bra och stark kropp. Jag förstår nu att yoga har ett djupare grund i oss där man jobbar med sitt inre och går in i det själsliga. Att det är ett första steg för många in i den spirituella världen.

Därför är det extra roligt att jag nu har en verksamhet där jag varje dag får lära mig något nytt om yoga. Att det finns en uppsjö av olika typer av yoga som fyller olika funktioner för både kropp, själ och sinne.

Igår var jag på möte med Vackra Liv yoga för att kolla in deras sortiment och hur deras produkter ser ut. Helt fantastiskt fina produkter och fick en lektion i att man ska ha olika mattor vid olika typer av yoga.

Det är helt fantastiskt med att utöka sin syn på livet så man varje dag får lära sig något nytt och får bättre förståelse för livet och universum. Det är just detta som vi vill skapa på Holistic Hälsocenter Uddevalla. Ha ett öppet sinne för allt där ute för att kunna växa både här på jorden och i universum.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *