Buddha, kristaller och orakelkort

Nu har Holistic Hälsocenter varit öppet för allmänheten i nästan två månader. Kunder har på riktigt börjat hitta till oss och vi har fått flera stamkunder på den korta tiden vi har haft öppet. Roligt att så många börjar förstå det med ett holistisk levnadssätt och hur viktigt det är att ta hand om alla delar i våra liv för att nå det högsta nivån för perfekt hälsa.

Extra roligt i min roll på holistisk är att jag får utrymme att använda min kunskap inom inköp och sortiment då det är något jag har jobbat med i flera i tidigare på en av Sveriges största e-handels butiker för män. På holistic hälsocenter är det nämligen jag bygger hela butikssortimentet och vilka produkter vi ska ta in och inte. Nu senaste veckorna har vi börja ta in lite mer böcker inom andlighet och personlig utveckling samt att vårat sortiment med både kristaller och orakelkort växer för varje vecka. Följ länken nedan i inlägget för att komma till webbshoppen, och använda rabattkod Blogbiz15 för att få 15% på hela erat köp.

Från och med 1 juni kommer vårat utbud i cafedelen växa ytterligare och fler alternativ kommer att finnas att välja mellan när man besöker oss fysiskt. Så har ni vägarna förbi västkusten och Uddevalla är ni mer än välkomna in på en kaffe hos oss och prata om allt möjligt intressant. Vi älskar djupa och givande samtal och dialoger.

Vi har också börjat utveckla våra event och har nu flera olika evenemang att boka in sig på. Bland annat en andlig utvecklingskurs i mitten av juni. Det kanske kommer en orakel och tarot korts utbildning till holistic inom kort också, så håll utkik på hemsidan för att hålla er uppdaterad med dom senaste nyheterna.

Men först och främst, surfa in i webshoppen och använd er rabattkoden Blogbiz15 för att få 15% på hela erat köp. Klicka här för att komma till webbshoppen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *