Ommålat


Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Det är fräscht med ljusa väggar

Att måla om väggar är väl ingen konst. Men att välja rätt färg, rätt penslar och få det jämnt och fint kan vara lite svårare. Att få det ommålat av någon som kan allt det är är mycket bättre så du slipper göra om det.

ommålat

Ommålat

Om du bor i Stockholm eller i Uppsala kan du anlita K3 Måleri. Dom kan hjälpa dig med färgval och rätt färg för dina väggar. Om det behövs slipas, spacklas eller tapeter behöver tas bort gör dom det också. Det enda du behöver göra är att flytta undan dina möbler så att dom kan arbeta och göra dina väggar fräscha.

När du ändå ska fixa dina väggar kan du passa på att få andra snickerier inomhus målade. K3 Måleri målar allt som behövs målas om – lister, dörrfoder, golv, tak och köksluckor till exempel.

K3 Måleri

Det är inte bara målning inomhus som K3 Måleri jobbar med. Dom målar också utvändigt när det gäller ditt hus eller staket. Och allt kan faktiskt målas när det det gäller ditt hus. Inte bara om det är i trä utan också i betong eller puts. Och val av rätt färg för vilket material det gäller får du hjälp med så det inte flagnar efter ett tag.

Erfarenhet och all utrustning är viktigt för K3 Måleri och det är precis vad dom har. Och vill du ha ett hembesök istället för att försöka förklara vad du behöver hjälp med är det inga problem. Det kan vara lättare att förklara och visa på plats och du kan få alla tips och råd du behöver.

Kvalitetskontroller görs regelbundet för att se till att allt arbete är på högsta nivå. Detta för att alla kunder får det jobb utfört som dom vill ha.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *