Art is dead

Mer och mer så känner jag hur mitt uttryck här i den värdsliga världen ska se ut. Det blir tydligare för mig varje dag hur saker och ting ska uppenbara sig och vad nästa steg blir.

Dessa tankar kommer till mig med jämna mellanrum och nu senaste dagarna har nästa projekt kommit till mig och jag vet hur det kommer att se ut.

I och med detta har jag också börja inse att det inte längre finns konst på det sätt de borde längre. Böcker som skrivs idag skrivs inte på samma sätt som de gjorde för i tiden. Tavlor som målas görs inte på samma sätt längre.

Klart att det finns kvar en klick av författare och konstnärer som skulle kunna passa in i bilden av hur dessa artister ska vara. Men det är trots allt inte på samma sätt längre. Inte lika utbrett.

Detta beror helt klart bara på att vi människor blir mer och mer förslavad av tekniken och få större och större behov av att visa upp våra plastiga liv i olika flöden. Vi har tappat vårat djup och våra sätt att uttrycka oss.

I min mening betyder det att konst är död. Men när något dör så födds något nytt fram. Håll på mina kanaler och följ arbete med den nya sortens art kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *