Ett smart sätt att plugga

Vi går över till mer och mer digitalt

Idag är det många som läser mycket digitalt på din dator eller mobil. Och ett smart sätt att plugga är också via din mobil eller dator. Då kan du plugga precis när du vill och var du vill för din mobil finns ju med överallt var du befinner dig.

Håller du på att plugga till ditt körkort ?

Att plugga körkortsteori kan du också göra digitalt. Teoricentralen har en app som du kan ladda ner och där får du all information du behöver för att kunna ta ditt körkort.

plugga

Plugga

Gå in på appen och gör några frågor för att se om du tycker att sidan verkar bra. Du kan läsa hela körkortsboken med allt som har att göra med trafikregler, alkohol i trafiken och du får också lära dig dom viktiga sakerna när det gäller din bil.

Vill du träna på alla trafikskyltar finns dessa också i appen. Eller på hemsidan om du istället vill titta på din dator. All information som finns på sidan uppdateras hela tiden om det är något som ändras enligt Trafikverket.

Dessutom kan du göra tester på allt och du kan se vad du behöver träna mer på. Eller vad du inte riktigt kan än. Statistik finns att tillgå och ju mer du använder appen och gör testerna ju svårare blir frågorna. Eller till och med lättare om dom var för svåra från början.

Appen finns på svenska, engelska och arabiska om du har lättare att läsa ett annat språk än just svenska. Och vill du hellre lyssna på frågorna kan du också göra det.

Om du sedan tycker att detta var något för dig kan du välja mellan att vara medlem i 7, 30 eller 90 dagar. Du betalar bara en engångssumma för dessa dagar så det är ingen prenumeration. Då får du tillgång till över 1100 körkortsfrågor, körkortsboken, testerna, statistik och mycket mer. Och vill du chatta med någon trafiklärare och få svar på dina frågor som uppstår gör du lätt det på sidan.

På sidan finns också en faktabank som är rätt kul att läsa. Många utav dessa frågor kanske du själv har ställt dig. Och då finns dom med svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *