Ascend Art Anonymous – 369

För ungefär ett halvår sedan började mitt intresse för Elon Musk växa sig allt större. Det var något med honom som gjorde mitt intresse växte. Hela hans karriär och beslut han tagit. Hur han skapat och påverkat tech världen är väldigt intressant. I och med detta – Musk, Tesla och SpaceX var början av att på riktigt kolla upp Nikola Tesla. Jag hade innan hört talas om att han var inspirerad av pyramider och siffrorna 3, 6 & 9.

Nu när har börjat kolla mer på dessa siffror, 3, 6 & 9 och börjar förstå att universum är uppbyggda på dessa så har jag hittat bra meditationer kring just dessa siffror och frekvenser. Detta ledda mig vidare till att konstverk och kultur började ta mer plats och intresse kring det började växa.

Vad som är intressant i allt de här är att från ingenstans dök det upp konst från en konstnär som går under namnet Ascend Art Anonymous. Jag har försökt hitta information kring den har konstnären men hittar inget förutom att alla verk utgår från siffrorna 3,6 & 9. Jag får också fram att senaste kollektionen heter just 369.

Vad tror ni, är detta ett sammanträffande eller är det meningen att den här konstnärens verk ska hem till mig?

Här är länk till vart jag hittade artisten. Ni som har sett och köpt verk från Acend Art Anonymous får gärna kontakta mig. Hade varit intressant och höra om ni också har mediterat med siffrorna 3,6 & 9 och fått om konsten på liknande sätt som jag fick.

C 369 Item 2

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *