3,6 och 9 – koden från universum

Matematik, det universella språket är inte skapat av oss människor. Siffror och matematik fanns före oss och är inbäddad i universum. Vetenskapen upptäckte dock dessa och man har hittat numeriska mönster i levande organismdelar som djurens tår, solrosform och universums form och uppbyggnad. 

Nikola Tesla, en av nutidens mest framstående forskarna insåg att siffror hade mycket djupare betydelse än vad vi trott innan. Tesla’s upptäckte framför allt att siffrorna 3, 6 & 9 har extra stor betydelse och går just nu också under namnet Tesla-koden. 

En cirkel är 360 grader. 3 + 6 + 0 = 9

En halvcirkel är 180 grader. 1 + 8 + 0 = 9 

En kvarts cirkel är 90 grader. 9 + 0 = 9

Antal månader på ett år är 12. 1 + 2 = 3

Timmarna på ett dygn är 24. 2 + 4 = 6

Dessa få exempel är bevis på att matematik är kopplat till Universum. Allt i hela vårat universum kan förklaras med siffror. Vi kan med hjälp av tal och siffror rena ut förflyttning av planeter, solens position från jorden och fördelning utav stjärnor. Med hjälp av tal och siffror kan vi inte bara förstå de fysiska aspekterna i universum utan även få förståelse utav dom osynliga krafterna och energierna. När vi lärt oss detta kan vi utnyttja kraften och energin i dess fullskaliga effekt. 

Den gudomliga logiken kan dock inte nås med hjälp av bara vetenskapliga och fysiska studier. En djupare grävning av universums krafter måste göras för att fullt förstå alla mysterier med siffror och tal. För att nå denna förståelse krävs att man utforskar universum genom sitt under- och över-  

medvetna. 

För att lättare nå till dessa mysterier kan man användas sig av olika föremål i meditationen för att förståelsen för siffrorna ska öka i vårat medvetna. Bland annat så är pyramid liknade föremål bra eller trianglar. Eller varför inte konst av Acend Art Anonymous som är skapat utifrån siffrorna 3, 6 & 9. Följ länk här för att kolla på denna konst. 

Ett svar på ”3,6 och 9 – koden från universum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *