Hällristningar Tanum

För några dagar sedan åkte vi till Tanum för att kolla på hällristningarna som finns där. Väldigt intressant att åka och besöka. Plaster där det hänt något som jag inte riktigt tror att vi har koll på, eller så har vi det men dom som vet om sanningen vill inte riktigt dela med sig av den.

När man står och kolla på hällristningarna som man påstår är några tusen år gammal så börjar jag tveka. Flera av de som är avbildat ser ut som allt annat än mänskligt. Känns nästan som att det är något annat än människor som man har avbildat.

Det märks också av att det är mycket energier i området och att det finns något där som vill ut, en sanning och historia som inte riktigt är ute ännu. Man kan också se på hällristningarna att inget är avbildat av en slump. Flera detaljer återkommer om och om igen på olika ställen. Samtidigt som historieböckerna menar att man avbildad dessa lite klumpigt och inte med precision. Vilket är märkligt. Man kan inte avbildat något klumpigt om och om igen på samma sätt. Då skulle i sådana fall resultat skilja sig och vara mycket fult.

Jag tror hällristningar har så mycket mer att berätta för oss, om en tidigare era där vi var mycket mer framstående energimässigt än vad vi är idag och dessa lågfrekventa samhälle vi lever i för tillfället. Jag hoppas att med höjningen som vi är inne i nu även kommer innefatta att vi får tillbaka mer av den gamla kunskapen som finns på vår planet. För att på sådant sätt öka våra frekvenser ytterligare och kommer ännu närmare steget till att allt vi behöver är inom oss och ingen annanstans.

Hur som, vad du än tror och tycker, så är ett besök i Tanum och hällristningarna ett måste att besöka.Mycket trevligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *