Day 3.62

Day 3.62 blev en tatuerings dag. Stor dag kommer och vi förberedde oss till den genom att göra en gemensam märkning på oss. Väl där så passade vi båda på att göra lite flera tatueringar, bland annat en triangel vid tinningen samt 3,6 och 9 på handen. Min bästa person gjorde tre prickar på pannan samt fortsatte med sina händer. Blev mycket fint.

Cred till Bubbenink i Kungsbacka som förstår våra visioner och återskapar dom direkt precis som vi vill. Mycket bra personlighet och goda energier. Följ han på instagram @bubbenink.

Väldigt viktigt att välja tatuerare med bra energier som samspelar med era egna energier. Det är inte bara ink som åker in i era kroppar när ni tatuerar er, utan av tatuerarens energier. Därför måste man tycka om och vibrera på sam frekvenser. Annars går du med fel energier i din kropp resten av ditt liv.

Vidare så är denna vecka viktigt för mig, stor dag på onsdag. Familjen kommer slutas upp.

Video från day 3.62 nedan. Följ på YouTube och skriv för info om tavlor och konst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *