Spökvandring med rätt el

Tror du på spöken eller har du haft en spökupplevelse?

Det finns riktigt gamla hus utanför Uppsala där man säger att det spökar. Det spelar då ingen roll om du tror på spöken eller inte det spökar ändå. Spöket väntar inte på att du ska tro på hans existens innan han beslutar sig för att spöka. För hur ska ett spöke veta om du tror på dem eller inte?

Folk tror alltid att man ser spöken när det är som mest mörkt eller natt. Detta stämmer inte för spöken syns bäst när det är som mest ljust också. Du kan börja med att skaffa ny elbolag genom Göta elbolag så att du har el i huset om du behöver tända en lampa.

Ovan trappa har rätt belysning och dessutom billig belysning och el från Göta energi. Det finns företag som ordnar spökvandringar och då får man också betala för att vara med på sådana. De besöker gamla slott och herrgårdar. Ibland besöker de också övergivna slott som kanske har haft så många spöken att ingen har orkat bo i dem.

Om du ska ha råd att gå på dessa spökvandringar kan du börja med att spara lite pengar. Detta kan du göra genom att leva på pasta och ketchup eller välja Göta energi för att spara på din el. Jag hade nog både valt Göta energi och att äta pasta varje dag. För jag älskar pasta och skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag om det inte vore för att man enkelt går upp i vikt med pastan.

Sedan skulle jag anmäla mig till en spökvandring men i sällskap med andra för jag vill inte utforska dessa saker själv. Vem vill vara själv i sådana situationer. Jag vet inte ens om man hittar spöken bara för att man är på jakt att möta dem. Jag tror allt sker när det är meningen att ske att spöken inte dyker upp bara för att du råkade ha tid ledigt och är på jakt efter dem. Allt sker i rätt tid och ordning när det är dax så även när det gäller spöken också.

Nu i sommar så finns det massor av slott att besöka så lycka till med jakten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *