Vernissage – Ascend Art

Vernissage

Ascend Art by Martin Nilsson
”Collection 369”
Torsdag 22 juli kl 16:30
First Hotel River C
Karlstad

Info om utställning

Martin Nilsson, samhällskritisk entreprenör, kreatör och krönikör som även arbetar med podcastproduktion och driver ett holistiskt hälsocenter i Bohuslän ihop med sin fru, ställer ut sin konst på First Hotel River C i Karlstad den 22 juli. Martin och hans fru har många projekt igång, bland annat vernissager, workshops, kurser och olika event.

Genom Ascend Art skapar Martin Nilsson abstrakt konst och hans senaste kollektion 369 är grundat i just de starkt laddade frekvenserna som genomsyrar den mystiska och omtalade sammansättningen av siffrorna. Martin skapar intuitivt och använder sin konst som ett meditativt och kreativt redskap genom skarpa linjer och diffusa bakgrunder. Den skarpa strukturen symboliserar den klarhet som kanaliseras från kärnan, medan de mer diffusa bakgrundsnyanserna står för det vi ännu inte kan se med blotta ögat.

Kollektionen 369 består av 18 stycken unika objekt som Martin Nilsson tagit fram genom sitt konstprojekt Ascend Art. Martin säger att han alltid haft den konstnärliga biten med sig ända sedan barnsben men som uttryckt sig på olika sätt genom livet. ”Det känns roligt att äntligen få ut det som kommer till mig inifrån, den kreativa delen i mig skapar nästan av sig självt från sinne, till pensel, till målarduk,” säger Martin.

Se Martin Nilssons kollektion 369 i Karlstad den 22 juli på First Hotel River C, vernissage och mingel från kl 16:30. Martin Nilsson kommer att vara på plats tillsammans med sin fru, Sandra Novak.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *