2 sålda tavlor

För första gången i Karlstad förra veckan. Vernissage för Ascend Art och fokus kollektionen denna gång var 369. Utställningen ägde rum på First Hotel River C och mina verk kommer att hänga där från och med 22 juli till slutet av augusti 2021. Kika gärna förbi och kolla in tavlorna och känn in budskapet som dessa ger. Redan första timmen av utställningen blev två verk sålda så passa på att åka och kolla in tavlorna innan flera försvinner iväg till nya äger. Synd om du missar en tavla som egentligen var menad till dig.

Stolta ägare av Ascend Art Project

Ett avslut vernissage kommer att bokas in på hotellet i slutet av augusti, kanske följer någon mer kollektion med till denna utställning. Håll ögon öppna.

Verken i Ascend Art är skapad utifrån universum och siffrorna 3, 6 & 9. Allt i universum är uppbyggd enligt dessa siffror och all konst jag skapar är skapad utifrån dessa siffror. I min konst får man uppleva en resa inom sig gällande universum, livet, sitt ego, mörker, ljus, kärlek och hat. Med Ascend Art kan du lära dig mer om dig själv och använder du konsten i samband med mediation får du ut mer av universum och vad som är menat just i ditt liv.

Kontakta mig på [email protected] för info vilka tavlor som är till salu om du inte har vägarna förbi någon av mina utställningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *