Attic Art Sweden – exklusiva utställningar

Fredag 6 augusti kl 18-19 är det premiär för Attic Art på Holistic Hälsocenter i Uddevalla. 
 
Begränsat antal platser – endast ett sällskap per tillfälle.
 
Inträde: 100SEK/person Kombucha och tilltugg ingår. Möjlighet att köpa konst på plats finnes.  
Första premiär utställning blev bokad redan efter inom 24 timmar men det finns flera fredagar öppna för bokning. Attic Art kommer nämligen äga rum varje fredag. Boka på Holistic Hälsocenter’s hemsida eller på Attic Art’s instagram sida.
 
 
Attic Art skapar utrymme för kreatörer och konstnärer att ställa ut sina verk och alster på vinds-utrymmen/våningar runtom i Sverige med ett spännande och annorlunda koncept.  Driver du verksamhet med tillhörande vind? Har du vindsvåning eller liknande utrymme? Är du intresserad av att samverka med kreatörer och konstnärer? Eller är du själv konstnär och letar nya ställen intresserad att hålla vernissage på?  Attic Art Sweden är ett samarbete med Ascend Art Project och Dhara Art.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *