Mobilskal som du kan designa själv

Mobilskal är trendigt och skyddar din mobil. Men tänk så häftigt att ha ett mobilskal som ingen annan har. Ett eget designat mobilskal med egna personliga bilder som du antingen har på datorn eller så kan man klicka ett foto direkt. Ja den möjligheten finns att designa ett eget personligt mobilskal hos Fyndiq. Deras redigeringsprogram för skal är väldigt enkelt att använda. Och du kan även lägga till text och dekaler. Och vill du t.ex ha en karta på en speciell plats kan du även få det. Kartskalen finns i olika färger och även bildvy.

Nu undrar du säkert om du kan få skal till just din mobil. Och det kan du för Fyndiq har mobilskal som passar till alla mobiler och modeller. Du väljer bara ditt märke och börjar designa ditt eget unika skal. Lätt som en plätt. Nu undrar du säkert om det är väldigt dyrt. Men det är det inte utan du kan få ett mobilskal för under 200kr. Och det är väldigt prisvärt för ett eget designat mobilskal.Mobilskal

Gör så här för att designa ditt unika mobilskal.

1. Klicka in på länken personligt mobilskal 

2. Tryck på börja designa

3. Ladda upp din bild eller ta ett foto direkt

4. Välj om du vill ha text

5. Välj om du vill ha dekaler

6. Gå till kassan och beställ när du är nöjd.

För skal med din speciella plats med karta följer du steg 1 och 2. Och därefter väljer du kartskal skriver in din plats och trycker på sök. Väljer färg eller bildvy och sist går till kassan och beställer.Mobilskal

Beställ till dig själv och du kan även ge bort i present till en god vän. Det kommer bli en uppskattad present som din vän kommer att tycka om. Och vet du inte vilken mobil din vän har fråga lite fint eller kolla själv i smyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *