Fråga andra sidan om hjälp – behöver vi göra de?

Varje dag ställs vi inför olika val där vi måste gå in och bestämma oss vad vi ska välja. Det börjar direkt när vi öppnar ögonen på morgonen. Vad ska vi äta till frukost, vilka kläder ska vi ta på oss, bestämma hur vi och vilken tid vi ska ta oss till skolan eller jobbet. Och så här håller det på hela dagen, massa val och vi väljer utan att ens fundera över de. Vi bara vet vilka val vi sak göra. Vi vet detta pga tilliten vi har till oss i och med dessa val.

Vad vi tyvärr börjar se bland människor som har intresse inom andlighet och spiritualitet är att så fort val ska göras som är lite mer avancerade så försvinner tilliten. Val som handlar om man ska byta arbete, kärleksliv eller hur ens framtid ska se ut har man därför börjat plocka in attribut som ska göra valet enklare. Det dumma i och med detta är att man tar bort tilliten i sig själv och lägger all vikt på en pendel, orakelkort eller en annan person som guidar dig i mediala och intuitiva samtal.

Här vill jag att vi börjar förstå att vi behöver aldrig fråga någon annan. Vi behöver inte tarot och orakelkort eller pendlar. Det enda vi behöver är att förstå oss själva och lyssna på vårt egna inre. Där finns alla svar du behöver och du behöver heller inte gå till någon spådom för att få veta hur du framtid ska se ut. Din framtid bestämmer du själv.

Allt detta lär du dig vid meditation.  Börja meditera och ta kontroll över ditt egna liv redan idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *