Cellminnen – ändra hur dina celler påverkar dig!

För ett par veckor sedan träffade jag en kvinna vid namn Anne-Louise. Hon berättade att hon startat och drivit flera olika företag. Vid varje start-up så har det gått bra men efter en stund så berättade hon vidare att hon alltid gjorde val eller drog till sig personer som påverkade henne eller verksamheterna negativt. Något som medförde att varje start-up rasade efter en stund.

Till slut så slog det henne att det är inte hennes hjärna eller tankar som medför denna typ av negativa utgångar med företag, utan det sitter i cellminnena. Och det är precis så det oftast är. Än hur mycket vi arbetar med oss och försöker förändra våra tankar och beteende så sitter det största förändringen i våra celler. Så vill man verkligen ha förändring i sitt liv så behöver man gå in och ändra hur cellminnena styr oss.

Läs mer om cellminnen och Anne-Louise’s arbete på hennes hemsida. Finns även en gruppsession att boka in med henne här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *