Gästar upp till ytan

Gästade upp till ytan för ett par veckor sedan.

Såhär skriver Sofie om avsnittet:

“Här möter jag Martin Nilsson. Han är mannen som står bakom podden SKRPT. Han är även skribent på Vaken.se där han generöst delar med sig av sina tankar om samhället och systemet i stort. Utöver detta är han dessutom konstnär. Vi pratar mycket om kost & hälsa och hur många av oss inte lever som vi lär. Hur lätt det är idag att visa upp en front i sociala medier medans man kanske inte lever upp till den bakom fasaden. Kärnan i vårt samtal är att vi behöver lyssna inåt och verkligen koppla upp oss till den universella energin. Jag tackar dig Martin för att du är 100 % genuin när du pratar. Detta var ett givande och tankeväckande samtal!”

Kolla och lyssna på avsnittet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *