Företagsfrukost & lunch – nätverka!

Företagsförmåner hos Holistic Hälsocenter Uddevalla

Fredagsfrukost

109:-/person. Fredagar mellan 7-10.

Lunchkort

Mellan kl 11-14 serverar vi lunch och under denna tid ingår även kaffe/te samt kakaotryffel att avnjuta efter maten. Vår meny består utav bland annat grillade mackor, soppa med bröd, matig paj, gryta med ris, pastasallad och bowl. I caféet erbjuder vi även fika i form utav äppelpaj, kladdkaka, cheesecake och morotskaka samt kombucha, juice, smoothie, ekologiskt kaffe och olika sorters te. Du kan antigen köpa ett 10kort för 650:- eller får ett lunchkort där den 10e lunchen är kostnadsfri. 

Skräddarsy erat besök hos oss

Kombinera eran fredagsfrukost eller lunch hos oss med exempelvis teambuilding, workshop, föreläsning, eller testa på meditation/mindfulness och yoga! Möjligheterna är många och vi har en rymlig gruppsal på övervåning till förfogande för er som vill mötas i ett naturnära område men ändå mitt i stan och komma bort från den dagliga arbetsplatsen en stund! Tillsammans skräddarsyr vu erat besök hos oss – allt från kortare möten till längre konferenser och teambuilding

För bokning eller mer information, maila oss på [email protected]

 

Gaeya Tipi Concert Vecka 49-50

Avnjut härlig grön julmat i december på Holistic Hälsocenter till tonerna av Gaeya i en spännande & mysig miljö vid anrika och naturnära Dalslandsstugan på Skansberget i Uddevalla. 

Boka in dig och ditt team på en oförglömlig julupplevelse med god mat, fantastisk sång & musik tillsammans i tipi-tält runt öppen eld!

650:-/per

Vecka 49-50

Kl 11-14 eller 16-19

Det finns även möjlighet att lägga till workshop/teambuildning med olika teman exempelvis hållbarhet, överlevnad, mindfulness och holistisk hälsa i ert besk för endast 350:-/pers

För mer info och bokning, maila [email protected]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *