Förändringar

Vi lever i en värld där allt mer handlar om förändringar och förnyelser. Vad vi tyckte var framtid för några år sedan har redan blivit gammalt och bortglömt.

Men vi glömmer bort ur viktigt det är med våra egna förändringar och vad vi behöver göra för att själva må bra. För varje ny dag som går desto längre in i en kollektiv dimma hamnar världen. Jag ser hur medvetna personer inte längre är medvetna utan bara springer efter nya ledare och bugar efter hur dessa säger hur vi ska leva våra liv. I helgen var det ett stort möte i södra Sverige där detta beteende visade sig starkt.

I min stad var det också ett session där en stor grupp människor gick för att ändra deras förflutna till något annat.

Sånt här är jättebra. Men tyvärr är människorna i denna värld inte riktigt med på vad som händer. Allt bara görs utan att man ens kollar upp vad man egentligen gör för något. Det är skrämmande.

Jag vet till exempel en som har ett destruktivt beteende, men när denna person går på behandlingar utan att ens veta att det är detta beteende som kommer att tas upp till ytan och förändras för att personen ska må bra. Det betyder alltså att dennes persons otrohetsbeteende kommer att visa sig hos familjen och partner denna lever med. Detta vet alltså inte ens personen om som har genom gått behandlingen.

Det är synd. För dom jag känner som utövare olika behandlingsmetoder är duktiga och pedagogiska på berätta vad som sker och hur det sker. Vad som kommer att arbetas med och så vidare. Det är bara det att befolkning idag är så självupptagen med att vara självupptagen så dom förstår inte.

Inte ens dom som ska kalla sig andliga och spirituella förstår inte längre vad andlighet och spiritualitet är för något.

Jag vill därför att vi alla slutar upp att vara upptagna och börjar med att meditera minst 15 minuter om dagen. Först då, när större delan av befolkning gör detta så kommer det att komma stora förändringar.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *