När man vill ha ordning och reda

Det finns massor av sätt att skapa ordning och reda i ett företag.

Det viktigaste är att alla är med på att man skapar denna ordning så att folk inte känner att man kliver över dem och bestämmer.

Det finns olika sätt att gå för att kunna skapa denna ordning. Ingen vill ha kaos på ett företag för det blir så svårt att jobba då. Det fanns förut ett företag i Uppsala som inte hade ordning på något. Det fanns bara en person över hela företaget som jobbade och hade ordning. Alla andra ville åka på ett räkmacka eller bananskal som man kallade det för.

Attraktionslagen

De som ej gjorde något i företaget gaddade sig ihop mot den enda person som höll företaget uppe. På detta sätt trodde de att de skulle få mer kontroll över situationen. Av erfarenhet så vet man att karma is the lax. Dvs det du sänder ut är det som du också kommer attrahera in. Vad du gör mot din nästa kommer universum göra mot dig och dessutom i en värre energiform.

Samt och gjorde den som höll ordning på allt beslutade sig för att lämna företag och på det ta med sig alla kunder till sitt nästa projekt. Kvar blev massa amatörer som inte hade koll på höger eller vänster upp eller ned. Vad tror ni hände i företaget? Allt man vet att företaget i dag inte längre existerar pga att de som var kvar trodde att företaget skulle skötas sig själv.

Att rasta en hund

Inget kan sköta sig själv förutom magen på en hund. Alltså vad blev kvar av dem då? Deras företag hade samma värde på det som man måste plocka efter en hund som man rastar.

Tidrapportering är också av vikt vid ett företag förutom att få in kunder för att få företaget att gå runt. Detta med tid och ordning är även viktigt hos Mona Dahlgren som har ordning och reda på allt i sitt eget företag också.

Mona gillar struktur och ha kontroll över både sitt jobb och sin blogg. Hon vill gärna lära sig mer så mycket det går och kommer även senare i dag få en större förståelse för tex tiden hon lägger ned och SEO. Hur gör ni andra på jobbet för att hålla koll? Använder ni av en tidsrapportering?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *