Frekvenser och musik


Ett av mina starkaste minnen jag har från min barndom är när vi åkte med familjen på en dagsutflykt till grannstaden. Där gick vi runt och kollade efter både det ena och andra. Jag kan inte riktigt med säkerhet komma ihåg om vi åkte upp för oss barn eller om de vuxna i sällskapet hade ärenden dit och vi fick bara följa med.

Hur som helst, så kommer jag ihåg att jag satt där i baksättet på vägen hem med mitt första egna kassettband – Metallica’s självbetitlade album. Jag hade inte ens en riktig bandspelare själv utan fick låna en liten spelare som låg i hemmet när jag skulle lyssna på låtarna. Det var helt otroligt. Alla låtar talade till mig på ett magiskt sätt. Den här skivan och dom här låtarna har satt så djupa minnen i mig så jag har nästan aldrig lyssnat på just den här skivan efteråt. Däremot så växte mitt intresse för musik, nya band och skivor köptes hem och från att jag var 9 fram tills jag var 23 så lade jag nästan alla mina egna fickpengar på just skivor och musik. Fortfarande är musik en inspiration källa för mig, men det har mer blivit något som ligger där i bakgrunden för att välmående, precis som motion, mat och sömn. Dessa är saker jag behöver för att må bra och kunna skapa, producera och vara mitt bästa jag.

Nu på senare tid har jag tillfört ljudfrekvenser till mina meditationer vilket har fått dessa till en helt ny nivå. Även här inser jag hur mycket frekvenser kan påverka mitt liv så mycket genom att ta hjälp av ljudets magiska källa. Med ljudfrekvenser rensar jag bort gamla negativa energier bättre samt manifestera mitt bästa liv på ett smidigare och skönare sätt.

Därför vill jag tipsa er om att kolla upp kanalen Neowake på youtube och applicera på dessa olika frekvenser till era meditationer.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *