Ufo

Under dom senaste månaderna har mainstream media och populära streaming-tjänster gått ut med massvis av UFO dokumentär och visat upp bevis från Area 51 att vi har på ett eller annat sätt haft kontakt från yttre rymden. Vad som är intressant är att många av UFO observationer började runt 1950-talet, då även vår teknik utveckling började på riktigt. En teori jag stödjer är att vi har fått kunskap från yttre rymden just för skapande av detta. Vad jag däremot också tror är att just utomjordingar, Aliens eller vad man nu vill kalla dom inte kommer från enbart yttre rymden. Jag tror vi behöver vidga vårat synsätt här och börja förstå att dessa varelser eller livsform arbetar på flera olika frekvenser och energiplan. Precis som platsminnen, spirituella guider, spöken, väsen och så vidare, så ligger alla dessa fenomen på olika frekvenser och nivåer och vi som lever här på planet jorden ligger på en frekvens. Därför är det inte konstigt med UFON, spöken och andra olika varelser vi ser och får till oss vid olika tidpunkter.

Det gäller bara att förstå att vi också kan resa mellan olika nivåer av frekvenser och när vi går in och lägger oss på vissa frekvenser även kan se och kommunicera med olika frekvens varelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *