Kan man skjuta en ande?

I filmer brukar man kunna ha hjälp en zombie eller annat monster. I verklighet borde det inte fungera då de redan är döda.

Vilken luftgevär ska man då använda om man ska skjuta någon som redan är död? Varför finns det inga djur spöken dvs djur som gått över till andra sidan som kommer och spökar?

Hur som helst så kan man tipsa om att snart börjar jaktsäsongen och då är det många som går ut si skogen för att skjuta djur av olika slag. Det finns även folk som tex vissa kända svenskar som har skjutit rådjur från sin egen badrumsfönster. Sedan stycken hela rådjuren och ätit upp den.

Har man lisence så är det helt ok och har man inte lisence så är det kanske dax att ansöka om det så att man inte går emot lagen. Lagen är till för att följa oavsett vem du är så måste du helt enkelt följa den. Det finns kurser på folkhögskolan du kan ansöka hos om du vill kunna få godkänt att kunna skjuta djur ute i naturen. Det finns också massa regler du måste anpassa dig till. Ta noga reda på alla regler innan du börjar.

Vilket djur är godast att äta?

En sak är säker är att vildsvin är godare än gris. Samt så är torkad kött väldigt gott också. Speciellt får och get kött är otroligt god att torka. Det finns maskiner som torkar kött. Har man inte råd med en sådan kan man sätta ungen på låg värme så att köttet torkas under 2 dygn på 50 grader. Glöm ej att salta köttet innan ni torkar det. Salt gör också att det torkas snabbare och får också en godare smak.

När man köper färdig torkad kött så är de ofta i saltlag som alla människor inte tål Tex är du känslig mot histamin dvs histmainintolerans så tål du ej kött som är fabriks torkad. Då ska du nog torka ditt eget kött hemma. Bästa och godaste sättet att torka är att låta köttet vara ute i naturen så att solen kan torka det. Det är så man gjorde förr i tiden och många är överens om att det är det absolut godaste sättet att torka kött på. Det är också det mest nyttiga sättet att torka kött på enligt folk genom tiderna.

Har du ej problem med histamin så kan du köpa färdig kött på någon ICA butik i din närhet det funkar det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *