Anställa ett spöke

Tänk om man kunde anställa ett spöke eller en osynlig städare?

Det hade varit väldigt bekvämt för då hade det sett ut som om huset städade sig självt. Man ser då saker bara flytta på sig utan att man ser vem eller vad som gör att sakerna flyttar på sig. Samt ett spöke behöver man heller inte betala så då hade det varit gratis jobb.

Tyvärr så kan man inte anställa ett spöke för alla som jobbar måste få betalt och göra rätt för sig. Inte för att ett spöke kan äta, men den kanske vill bo på hotell och det kostar pengar. Ett spöke kan vandra på ett hotell utan att betala för de kan gå igenom väggar.

Hemstädning pris behövs för att ta reda på exakta priser och vad som ingår i en städning. Det finns också flytthjälp dvs någon som kan städa när du är på väg att flytta för då får man också som mest att göra. Man måste då tömma alla skåp och tvätta rent i alla skåp. Du måste sopa och skura golvet som också tar sin tid. Då är det mycket lättare att anlita en firma som kommer och gör dessa saker så kan du gå på spökvandring på olika slott.

Spökvandring på olika slott

Det finns massor av slott i Sverige och många av dem har säkert sina egna spöken. Drottningholm har massor av kungar och drottningar som har gått bort för länge sedan. Kungafamiljen har säkert känt på sig att det finns fler än dem i slottet. Man har säkert sett skuggor av olika gestalter. Det är säkert väldigt spännande att få göra en spökvandring på Stockholms slott eller Drottningsholms slott. För det är på dessa två slott som de flesta kungafamiljer har levt på. Haga slott har också haft många kunlghiter hos sig fast inte på samma sätt kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *