Vad är ett medium?

Här ska vi gå igenom begreppet medium och vad det betyder

Spiritistiskt medium och vanlig medium när inte samma sak. Medium innebär ju egentligen en kanal och är man s.k andlig medium blir man en kanal för andevärlden helt enkelt. Andemedium eller bara medium med pluralformen medier, är en person som, enligt spiritismen, bland annat kan få kontakt med andar till exempel vid seanser. Kritiker menar att mediers synbara framgångar beror på att de brukar andra metoder för att få tag på information, till exempel genom cold- och hot reading.

För att bli certifierad medium så får man inte göra en s.k hot eller cold Reading utan man ska kunna bevisa för sin klient att man faktisk får en andekontakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *