Egoism i den spirituella världen.

Det pratas om att vi ska gå in i 5D i olika sammanhang nu för tiden. Energihöjningar på jorden och svarta krafter som försöker hålla oss tillbaka. Sen pratar man om hur vissa personer är uppkopplade till universum och erbjuder kunskap som ingen annan har. Mediala, spirituella och ljusarbetare. Orden är många. Shamaner är också ett begrepp som blir allt mer vanligt.

I dessa sällskap pratas det om att vi ska jobba med vårat ego och inse att vi alla är ett.  Vi ska jobba för ljuset i ljuset för att sprida ljus. Ego ses som något fullt.

Jag har dom senaste åren kommit i kontakt med många människor som är aktiva inom både andlighet, spritituella, yoga personer, healing och allt där i mellan högt och lågt. Jag har dock aldrig stött på så många egoister och själv utnämnda frälsare som jag har gjort i denna värld där ljusarbetare ska finnas. Aldrig har jag stött på så passiv aggressivitet som jag gör i denna spirituella värld.

Jag tror det därför börjar bli viktigt att inse att universum är mer komplext än vad vi förstår. Ljusarbetare gör sitt jobb, men ni är faktiskt bara simpla arbetare. För att förstå hur allt hänger ihop så måste vi inse att vi har kommit hit för det är här på jorden som vi faktiskt kan känna alla våra känslor. Något vi inte kan göra någon annanstans. Därför är det inte fult att ha ett ego. Du kan bejaka ditt ego och stå rak i din sanning utan att tro att det kommer förstöra din karma.

Jag har ett stort ego och det är jag stolt över. Min fru också. Vi vet om det och vi står för det. Samtidigt är vi väldigt respektfulla mot andra och ger alla utrymme.

Detta är något som ni så kallade spirituella personer behöver lära er. Att förstå att ni har ett ego som ni behöver bejaka och stå upp förrr, inte trycka undan och låtsas som att ni är världens frälsare – för det är ni inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *