Egen pool


Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

En pool är bra för hela familjen

Att få ha en egen pool är någonting alla barn drömmer om tror jag. Har man dessutom ett hus med stor tomt så tycker många barn att det finns perfekta platser för en pool. De har faktiskt helt rätt! Har man plats för en pool och råd med en pool så tycker jag absolut att man ska bygga en pool.

Bra för barnen och föräldrarna

För barnen är det bra att ha en pool hemma. De blir ofta väldigt duktiga på att simma eftersom de får mycket tid att träna. De får vattenvana som inte alla har möjlighet att få. Framförallt så får de ha väldigt roligt på sommarhalvåret.

För dig som förälder är det också bra. Du kan sitta i en solstol och titta på när barnen leker. Var bara nogrann med att alltid ha koll, så att inga olyckor sker! Du slipper också släpa runt på badkläder och plaskblöta handdukar från någon strand eller från ett badhus. När barnen, som de gör, slänger handduken på marken är det bara att hänga upp den så är ditt jobb gjort. Så skönt!

Man slipper också släpa med sig mat, när barnen är hungriga går de upp ur poolen och medan de byter om från sina badkläder så hinner du fixa en lätt lunch. Kan det bli bättre?

Rengöring och säkerhet

När man har köpt och byggt en pool är det viktigt att ta hand om den. Det är en investering för dig och i ditt hus. Plus att om man vill använda den år efter år så gäller det att ta hand om den.

Några saker man bör tänka på. Det viktigaste är att hålla poolen ren. Köp en dammsugare till poolen och tänk på att täcka poolen när du inte använder den. Var noga med att hålla kvistar, löv och annat smuts borta från poolen. Det är bra att tänka på var man placerar sin pool när man köper den, inte så nära träd för då ramlar det mycket saker från träden.

Stäng poolen ordentligt på vintern. Vinterstägning pool är viktigt så att den inte går sönder under tiden då du inte använder poolen. Kolla upp hur din pool ska förvaras under vinter, så kommer den hålla år efter år.

Det är lite jobb med att ha en pool, men det är värt det för att man får så mycket roligt ut av sin pool!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *