Snart 2022

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Nyårsfirande

Det är bara en månad kvar till nyårsafton. Tänk att det har gått ett helt år till redan. Tiden går så snabbt. Precis som förra året har det här året varit lite turbulent. Restriktionerna ändrades äntligen och vi får umgås igen, så härligt!

Nyår är speciellt för många. Kanske har man traditioner, firar alltid med samma personer. Äter en trerätters middag som sig bör. Om man googlar på nyårsmiddag så kommer det liknande rätter hela sidan igenom. Börja med hummer, fortsätt med kött och potatis av något slag gärna oxfile och avsluta med chokladmousse eller pannacotta. Det låter väldigt gott.

Har ni nyårslöften? Man säger att man ska lova någonting på nyårsafton och sedan hålla det hela året. Exempel på nyårslöten jag har hört är att man ska sluta röka, börja träna mer, inte äta godis. Har någon någonsin hållt sitt nyårslöfte? Ibland kanske det är bättre att skippa nyårslötet och bara försöka göra det man har tänkt. Då behöver man inte känna att man har misslyckats om man inte klarar det.

Ett bra nyårslöte är annars att försöka att umgås mer med familj och vänner eller att ge sin partner extra uppmärksamhet. Om du har en partner så varför inte ha ett nyårslöte tillsammans. Det kan till exempel vara att umgås mer, att ha minst en kväll tillsammans varje vecka eller planera in en dejtkväll varje månad.

Passa också på att uppmärksamma varandra extra i sovrummet. Livet rullar på och ett år går som sagt väldigt fort. Ge varandra lite extra kärlek nästa år och gör det även under lakanet. På Sinful hittar ni billiga sexleksaker som kan liva upp stämningen hos alla.  De levererar paketen i diskreta förpackningar så nu behöver inte oroa er när ni hämtar ut paketet på posten. Gör en beställning tillsammans och få det lilla extra för 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *