Vad är möjligt att köpa för pengar?

Har du hört talas om den rika shejk familjen som byggde en egen ö för sina pengar?

Vi har nyligen haft Johan  på besök på vårt huvudkontor. Han är från Norrland och åker snart tillbaka. I morgon kommer han åter befinna sig på vårt huvudkontor för en afternoon tea precis som nedan. Johan, jag och många andra drömmer om att kunna vara oberoende i framtiden. Det kommer vi att göra så länge vi tänker utanför boxen. Vissa äger hur mycket som helst och vissa kanske måste ta lån eller sänka sina elkostnader för att kunna ha råd med att gå ut och äta eller äta en julmiddag. Man kan tex jobba lite extra i en telefonväxel och dryga ut sin inkomst för det kan man faktiskt göra. Det krävs lite tålamod om man jobbar med att ringa upp folk och kan också vara jobbigt att behöva säga samma sak till alla man ringer upp. Då kan det vara bra att inleda med lite olika meningar varje gång. Då blir varken du trött eller motparten trött.

Det finns människor som är otroligt rika och äger hela stränder. Vissa är så rika att de även kan bygga sig en egen ö från grunden. Jag såg häromdagen filmen Solsidan där den rika familjen mitt i sommar hade en apparat som gjorde konstsnö till deras trädgård. För är man rik behöver man inte fira en jul utan snö.

Din semester genom Gumo när du jämfört elkostnader först

Tack och lov så behöver inte alla som vill uppleva snön ha för mycket pengar. Det går även att gå på en vanlig semester med en vanlig lön också. Hos Gumo kan du hyra jättemysiga stugor i Sälen för där kan du få uppleva allt som rör vintern till. Tex åka skidor och vara ute i naturen. Deras stugor är som tagna ur en fin julsaga. Jag älskar julsagor över allt annat för de brukar börja med en dyster person som sen resulterar i glädje för alla. Detsamma gäller dessa små söta stugorna i Sälen som man kan hyra. Din julsaga kommer börja med att du är sur och sluta med att du faktiskt sitter i en av stugorna och tittar på en härlig julsaga som slutar lyckligt.

Skidområden när du väl har sparat på el

På sidan väljer du allt från hur många sängar till viket skidområde du vill befinna dig på. Du kan även hyra stuga under sommartid också. Det beror helt på vilken årstid du väljer din semester på. De har över 500 stugor du kan välja bland så något kommer alltid även att falla dig i smaken. Du kommer också få trevliga grannar omkring dig. Jag hade nog valt att få bo där på sommaren då jag inte är en riktigt vinter människa. Jag är inte den som åker skidor på vintern utan är hellre ute och bada på sommaren. Vi alla är olika tur det annars skulle världen bli kaos.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *