Värsta skämtet om spöken

Det var två tjejer som gick igenom en park och då kom det fram en tjej som var lite blodig i nattlinne. Hon sa att hennes skada inte var så allvarlig, men att hon behövde prata med sin pojkvän som befann sig i parken. Hela tiden uppmanade den skadade tjejen om att hennes sår inte var så allvarlig det viktigaste var att hon fick prata med sin pojkvän en sista gång. Dessa två tjejer lyssnade på henne och gick en bit tillsammans in i parken där henne pojkvän satt på en gunga och gungade. De gick fram till killen och sa att hans flickvän behöver prata med honom. Killen tittade förvånande på tjejerna och sa att han tjej blev mördad i denna park för 2 år sedan och att han återvänder hit till minne av henne. I samma stund som han säger det svarar den skadade tjejen “min pojkvän kan inte se mig längre därför bad jag er om hjälp”. Med dessa ord skriker dessa två tjejer och springer i väg från parken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *