Medvetenhet och kost

För ett par år sedan började jag på riktigt först hur dåligt det var att äta kött rent energimässigt. Att när du äter kött så äter du djurets energi denna hade när de levde. Så äter du ett djur som levt i dålig miljö så sitter det massor med stress och oro kvar i köttet som vi människor äter sedan. När min fru förklarade detta för mig och det slog mig att jag inte ville ha i mig dessa dåliga energier längre så är det inte så svårt att ändra kosten till mer vegansk.

Men det handlar inte bara om att äta vegansk kost och tro att detta ska vara klart. Mycket av kosten som är vegansk som finns i butiker är halvfabrik och innehåller massa dåliga tillsatser.

Och det är inte heller bra att köpa grönsaker, frukt och så vidare som är odlat under stressade förhållande, då även dessa typer av kost tar in energier från sin omgivning. Så är personalen stressad och miljon kring denna mat också stressad och dålig så är risken stor att det samlas dåliga energier i denna mat också.

Helst så ska man äta sådant man själv odlar för att vara säker på att få i sig så ren energi som möjligt. Om detta inte är möjligt så försök köpa så lokalt som möjligt.

När du äter så ren energi du bara kan så kommer du öppna upp din kanal mot universum och om du samtidigt gör ett stort andligt arbete med dig själv då så kommer resultaten bli fantastiska.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *