Man behöver lämna saker och ting bakom sig

Nu närmare vi oss slutet av året vilket innebär att många kanske sitter där hemma och funderar över året som gott. Vad som har varit bra och vad som inte riktigt har levt upp till förväntningar.

Det finns två saker många människor tyvärr har lite svårt med när det gäller utvärdering och fortsätta framåt. Dessa två saker är också lite motsägelsefulla mot varandra så det gäller att utvärdera det riktigt. Det första är att människor tyvärr aldrig riktigt lämnar saker i tid utan håller fast vid det ena och andra alldeles för länge. Den andra är att man ger upp för lätt. Detta kan ju tyckas vara svårt att veta när man ska applicera på det ena och andra.

Ge upp för lätt gäller ofta i när du startar upp något och du förväntar dig superresultat från första början. Här gäller det att ha uthållighet och våga satsa på dom idéer man tror på.

Vad som är viktigt att göra såhär i slutet av året är att skala bort dåliga energier man har dragit på sig under året. Detta året har jag som tur inte dragit på mig något dåligt, men året innan hade jag en stor grej som var tvungen att rensa bort vilket visade sig under nästkommande år att jag gjorde rätt i.

En av mina tidigare podcast som diskuterade andlighet och spöken hade jag ihop med en person som hade väldigt svårt att förstå det där med trohet, sanningar och lögner. Det gick så långt att han drog in mig i sin lögner hur han bedrog sin familj hemma vilket medförde att jag var tvungen att ljuga för dessa om jag hade råkat träffa dom i något sammanhang. Det visar sig också nu att denna person helt och hållit försöker mörka att det var jag som var grundaren till podcasten och frågade personen i fråga om han ville vara med på denna ide.

När jag lämnade detta projekt så lossnade det på flera andra håll vilket är ett bevis för mig att det är viktigt at lämna saker som har dåliga energier i sig.

Så se över erat år och se vilka relationer och saker ni har dåliga energier i och lämna dessa så snart ni kan, först då kan ni få ett bra och härligt år!

 

Hitta fler intressanta bloggar här på Casono.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *