Bokrecensioner!

Ett år går mot sitt slut och ett nytt intar. Nästa år kommer jag börja skriva bokrecensioner som kommer att läggas upp på bloggen. Jag tror att vi människor behöver utveckla våra sinnen med hjälp av böcker då det är bästa sättet att utöka vår intelligens samt träna hjärna på fantisera och skapa.

Det är även viktigt att ta hand om våra kroppar och sinne genom träning, kost och hälsa. Böcker tillhör detta och för att kunna träna upp vårat 6 sinne är just läsa böcker en väldigt bra aktivitet.

Därför undrar jag om det är någon speciella böcker ni vill ha recensioner på, eller om ni kanske har någon egen bok ni vill jag ska recensera. Maila då mig på [email protected] med era tips.

God nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *