Vad är egentligen hemsökta hus?


Vad är egentligen ett hemsökt hus? Behöver det alltid vara läskigt bara för att det är hemsökt eller kan det faktiskt vara något bra? Ordet hemsökt är laddat med mycket negativitet för man tänker alltid att det ska vara onda demoner som lurar bakom hörnet i det där hemsökta huset.

Det behöver inte vara så, sanningen är att det nästan aldrig är något läskigt med ett hemsökt hus. I 9 utav 10 fall så handlar det oftast om energier från människorna som har visats i huset och deras lämningar. Så om människorna i huset har bråkat mycket varit oroliga och stressade eller bara mått allmänt dåligt kan dessa energier göra så att det känns hemsökt och otäckt. Då räcker det med att man renar med salvia och Palo Santo och tänker på ljus och härliga saker så kommer stämning bli mycket bättre på kort tid.

I några fall så kan det vara energier som försöker vägleda personerna i huset. I dom fallen så är det bra att tända någon rökelse och meditera för att få till sig budskapen som är menat att man ska ha.

I väldigt få fall, så är huset hemsökt av ondskefulla energier. Även här så gäller det att visa någon rädsla och faktiskt rena huset och tänka på positiva och bra saker. Det hjälper väldigt mycket med att fylla hemmet med fräscha blommor för att få det trevligt.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *