Spökvandring i ett stort värdshus


Visst möter man på spöken och andar för det är ett mycket gammalt värdshus med fler år i nacken. Där kan man hitta loppis och stanna upp.

FÖRTROLLNING ÄR BRUTEN

Om det finns en förtrollning så bryts den när du gör spökvandringar. För andar brukar komma med buskap och även bryta förtrollningar. Ska du köpa hus eller lägenhet och vill ha lite spökvandring i den så kan du först fundera lite kring mäklararvode så att allt går rätt till. Satsar du på ett slott ja då kan du verkligen ha massa event och bjuda in folk som är nyfikna på det andliga. Se till att inreda hemmet lite gammaldags också.

Inred ditt hem i mörka färger för perfekt spökvandring

Svart kan vara riktigt snyggt när man ska inreda en lägenhet. Speciellt nu när det är Halloween så är det något som verkligen blir extra mysigt med mörk inredning.

Vill du ha väggen svart så kan du lägga till guldiga detaljer i efterhand. Grått är alltid snyggt om du vill dekorera med fina krinoliner från den Kungliga Operan som nu går i stapeln och auktionerar ut vackra klänningar. Du kan bli en samlare eller bara buda hem en av dem och vara nöjd med det.

Det är snyggt med inredning som har med djur att göra. Tex hemma hos kronprinsparet Victoria och Daniel finns det apor av tenn som dekorerar hela deras vardagsrum. Det är också snyggt med dekorationer av apor eller giraffer utan det passar in i en djungel enligt mig. Nedan gris tycker jag är superfin och kommer från oscar & clothilde.

Man kan också måla om för att få den effekt man vill ha inför Halloween. Jag har kollat runt efter färger och då valt gråa och svarta kulörer hos Beckers.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *