Zombieapokalyps!

I många år har jag fantiserat om hur världen skulle se ut om det blev en zombie apokalyps. Hur skulle människor reagera och vad hade man gjort för något för att överleva. Skulle du själv offrat vänner och familj för att du själv skulle klara dig undan eller hade du offrat dig själv för någon du håller kär?

Zombies är ju inte så farliga om dom är ensamma eftersom dom är hjärndöda och rör sig långsamt. Därför behöver att slå läger på ett ställe där det inte är så lätt för zombies att tas sig fram i grupp tänker jag. Högt uppe på ett berg eller liknande bör därför vara en bra lösning, där man också har bra utsikt om det kommer flera andra zombies eller hot från levande människor.

Oftast ser man filmer som är gjorda i USA där det blir någon form utav zombie apokalyps och därför finns det också friare tillgång till vapen än vad vi i Sverige har. Vilket jag personligen inte tror har så stor negativ påverkan då jag tror att bästa sättet att bekämpa zombies är i närkamp. Är man inte duktig och van med skjutvapen tror jag inte man ska lägga ner energi på att tro att man måste ha en pistol eller liknande.

Under kommande inlägg kommer vi gå djupare in i vad zombies är för något och deras ursprung.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *