Vattenfilter bra att ha i varje hem

Vad innebär vatten och rent vatten för universums lagar dvs attraktionslagen.

Jag har lagt två tomater i varsin burk. Den ena burken har jag skrivit fina ord som Jesus, kärlek och tacksamhet. Den andra burken har jag skrivit Hitler, hat och krig. Den tomaten som har fina ord kommer att överleva längst och detta ska jag bevisa för folk.

Tomater innehåller vatten och det är vattnet som påverkas av våra ord och tankar. Hur tror ni då att vår kropp påverkas av våra ord och tankar om nu vår kropp har ca 60 % vatten? Det kommer att ta flera månader innan detta test är genomförd ordentligt då jag väntar på att tomat med negativa ord ska börja ruttna och den med positiva ord ska bevaras. Tänker du negativt så kommer även din kropp att bli sjuk och sedan kommer ditt liv också att påverkas för när du är negativ så möter du också negativa upplevelser enligt attraktionslagen.

Då kanske ni förstår varför man ska ha rent vatten?

Det är därför bra med påsfilter för att ha så rent vatten som möjligt hemma. Vi tar rent vatten föregivet då vi i Sverige är vana att dricka ur kranen och är en av de få länder över hela världen som har denna lyxiga chans att göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *