Fylla poolen med vatten om du ska simma

Bollsport, simma i pool, vintersport och motorsport

Du kan få hjälp att fylla din pool med vatten om du ska ha en kunglighet hemma hos dig som ska simma eller göra någon annan sport för tillfället. Tänk om du inte skulle ha någon avloppsrensning när en hel kungafamilj ska besöka dig och simma i din pool. För du vet väl om att du kan få hjälp med både avloppsrensning och fylla på poolen så att alla dessa kungligheter med sina prinsar och prinsessor kan få utöva sin sport i lugn och ro när de väl besöker ditt sommarställe. Om de verkligen gillar dig kommer de själva bjuda in dig till sina områden.

Det är en salig blandning aktiviteter och sporter som den svenska kungafamiljen tycker om att delta i. Alla i familjen är duktiga skidåkare och man ser dem årligen i såväl alperna som de svenska fjällen, åkandes både utför och längs med. Flera medlemmar i familjen har deltagit i olika längdskidslopp varav Kungen och Prins Carl Philip båda har åkt Vasaloppets öppna spår. Kungen deltog 1977, 1987 och 1997 medan Prinsen deltog 2002.

Prinsen har dessutom kört Stafettvasan tillsammans med prinsessan Sofia, som förra året deltog i Tjejvasan. Även Prinsessan Madeleine har kört Tjejvasan, men det var år 2008. Utöver skidsporter i olika hastigheter tycker familjen också om att delta i aktiviteter som passar de övriga årstiderna. Drottningen är en duktig ryttare som under tidigare år var duktig i både galopp och hoppning. Kronprinsessan och hennes man Prins Daniel är duktiga golfare och tycker överlag om att vara utomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *