Spöken är inte läskiga

Förra veckan fick jag frågan om jag kunde berätta om vilka läskiga upplevelser jag har haft. Jag funderade och tänkte efter. Frågan var såklart ställd så jag skulle berätta om jag sett något spöke eller varit med om något sånt liknande. Men faktum är faktist den att dom gånger jag upplevt något läskigt så har det bara varit mänskliga upplevelser. Dom gångerna jag upplevt något spöklikt eller liknade så har det inte varit läskigt alls. Så att det ska vara läskigt med spöken och demoner så är det bara rädslor som är inprogrammerad i oss och inte någon sanning i det. Vi kan däremot börja kolla vad som finns där ute som vi inte ser och lära oss mer utav det. Först då kommer vi kunna lära oss av oss själva och inse att det som är dolt är dolt på grund utav att det finns mycket kunskap där. Så spöken är inte läskiga, dom finns, och dom finns för att hjälpa dig framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *