Kan det spöka i bostaden?

Det händer att det spökar i vanliga bostäder och detta börjar bli allt vanligare.

Finns en händelse om en kvinna som köpte gamla möbler på Blocket. Med dessa möbler följde det med gamla energier som hela tiden spökade i köket hos denna kvinna. Det var inte bara hon som fick uppleva detta utan vem som än klev in i köket fick uppleva exakt samma sak. Nämligen att när hon ibland sträckte sig för att ta tag i saker så flyttade sakerna på sig. Sakerna kunde hoppa upp i luften och byta riktning och plats som om spöket ville retas lite och driva henne till vansinne.

Kvinnan sålde till slut dessa möbler och slängde de som ej gick att sälja vidare på Blocket. Hon köpte andra möbler på Blocket som inte har tagit med sig några spöken. De möbler som spökade var rokoko rosa sammet och kvinnan som ägde dem innan hade precis dött och kanske inte kunde släppa taget om sitt liv och inte var redo för att dö ännu.

Nu vill kvinnan inte bo kvar i den lägenheten och har anlitat en mäklare för att flytta ut helt och hållet. Hon vill inte längre köpa rokoko möbler som tar med sig konstiga energier som sedan ska spöka och retas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *