Holistic Hälsocenter Uddevalla – vart jag helst befinner mig på dagarna

Veckans inlägg blir om stället jag helst befinner mig på dagarna och som jag driver tillsammans med min fru Sandra.

Holistic Hälsocenter Uddevalla

Holistic Hälsocenter är benägen i den anrika Dalslandsstugan på Skansberget i Uddevalla, i gamla men vackra och välbevarade lokaler som inger en omfamnande känsla, full av vördnad för den historia och kultur som huset bär på. Här finner du en lugn oas bortom stadens brus, omgiven av grönska och fågelkvitter dit alla är välkomna – antingen för att ta sig en kopp kaffe eller avnjuta en god vegansk lunch, kika runt i vår mysiga butik bland rökelse, eteriska oljor, bohemiska inredningsdetaljer, kristaller, böcker och vackra hantverk. Vi har en luftig butiks- och cafélokal och en härlig uteplats bland buskar och träd!

Vi ser detta som en plats där människor kan mötas i gemenskap och harmoni, och där både instruktörer och terapeuter inom det holistiska hälsoklustret verkar tillsammans i en miljö som speglar helheten av det vi vill förmedla.

Här kan du boka in dig på yogaklasser, bioresonans, samtalsterapi, hälsovägledning, healing, massage, meditation och även gruppträffar, workshops, kurser och föreläsningar inom holistisk och alternativ hälsa!

VARMT VÄLKOMNA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *