Död och förintelse

Det är så många människor där ute som tycker det är spännande och intressant med spöken och det mörka som finns där på andra sidan. Man fascineras av hur dessa hemsökta platser är fyllda med historier om hur människor har blivit inmurad i vägar, misshandlade till döds och ena hemska historien efter den andra.

Dessa människor sitter också och lyssnar på true crime poddar där seriemördare och våldtäktsmän har varit fruktansvärda mot deras offer och har denna lyssning som någon form av underhållning.

Vidare så sätter man sig ner och kollar på skräckfilmer och olika serier på Netflix om död och förintelse. Dokumentärer om hur människor har farit illa på ena eller andra sättet.

Och allt detta beteende är tydligen helt och hållit okej. Man fyller sitt liv med hemskheter och har detta som något nöje. Man tycker det är spännande och sitter och äter popcorn eller något annat gott när man kollar på hur riktiga människor har farit illa.

Men när en person säger att man inte bryr sig om vad som händer i andra delar av världen för man har fullt upp med att försöka ha så positiva och bra tankar som möjligt i huvudet, då är man hemskt?

En utveckling för mig som inte är sund och det är tack vare att folk är så inne i deras egna bubblor och rädda för att utvecklas som allt hemskt fortsätter att hända. Så istället för att kolla på död och förintelse och låtsas bry sig om andra flera hundra mil ifrån dig så fokusera på meditera och tänk goda tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *